Prisbelönt ekologisk hudvård!

Djupgående rengöringar med rena och lyxiga ingredienser.

01 mars 2022 – Evelina McMahon

Vi har två helt fantastiska rengöringar i vårt sortiment; Fresh & Silky Foaming cleanser och Sweet & Creamy oil cleanser. 

Fresh & Silky foaming cleanser är 2021 års nyhet och var både efterlängtad och blev snabbt en favorit hos många. Sweet & Creamy oil cleanser är som sammet för huden. Denna otroligt lena rengöring stärker huden och håller din barriär intakt.

 

Fresh & Silky Foaming Cleanser


Vi har länge velat göra en skumrengöring som INTE torkar ut huden, och äntligen är den här! Detta är en 4-i-1 multi-ansiktsrengöring med ett milt och silkesmjukt rengöringsskum med en upplyftande citrusdoft som tar bort make-up, rengör och exfolierar huden samt tillför probiotika som stärker hudbarriären.

  • Rengör effektivt huden samtidigt som den behåller fukten i huden
  • Ta bort allt smink (inklusive vattenfast och ögonmakeup)
  • Denna rengöring är oljefri och kan därför användas på fransförlängningsjekk100% Naturlig

sjekk96% Certifierad Ekologisk

sjekkVegansk

sjekkDermatologisk testad

sjekkProbiotiskVi tror att en konstant balans i huden är nyckeln till en frisk hud. Det är så viktigt att en produkt som bara ska sitta på huden en kort stund, som denna ansiktsrengöring, att de aktiva och näringsrika ämnena hinner absorbera innan man sköljer av den igen. Därför har vi valt ut ingredienser som kommer att ge huden supersnabba mikronäringsämnen med hjälp av probiotisk jäsning och andra aktiva ingredienser som huden snabbt kan utnyttja.

Rengöringen innehåller inte tvål. Huden rengörs med rengöringsmedel som är väldigt skonsamma mot huden och fungerar genom att lösa upp slaggprodukter och smuts på huden istället för att lösa upp och torka ut de naturliga oljorna i huden som vanlig tvål gör. När du sedan får dessa milda rengöringsmedel tillsammans med probiotisk jäsning som stärker hudbarriären får du en effektiv och behaglig rengöringsupplevelse som gör både dig och din hud glad!


Sweet & Creamy oil cleanser

En oljerengöring som förvandlas till en krämig konstistens vid kontakt med vatten. Den avlägsnar all makeup (även vattenfast ögon-make-up) och rengör huden på djupet. Innehåller probiotika från 12 olika stammar.
Fermenterade groddar från broccoli, alfalfa och tomat berikar formulan med enzymer, antioxidanter och vitaminer. Olja från ringblomma, solros, kokos och nypon rengör och återfuktar huden. Huden får en frisk yta, pH- värdet balanseras och huden blir ren och mjuk. Behöver inte följas upp med ansiktsvatten. Kan användas för att avlägsna ögon-makeup. Fungerar väl även på mycket känslig hud.

  • Rengör på djupet utan att torka ut huden
  • Tar bort all typ av make-up även vattenfast och ögonmakeup
  • pH-balanserar
  • Ger huden rikligt med näring och probiotika

Detta är en otroligt lyxig rengöring som verkligen håller din hudbarriär intakt och därmed huden i balans. Den blir mjuk och följsam med jättefint lyster.

  

 

sjekk100% Naturlig

sjekk96% Certifierad Ekologisk

sjekkVegansk

sjekkDermatologisk testad

sjekkProbiotisk

 

Vilken rengöring passar mig? 

Fresh & Silky foaming cleanser: Alla hudtyper med framförallt kombinerad/oljig/akne

Sweet & Creamy oil cleanser: Alla hudtyper men framförallt känslig.

 

Du kan med fördel dubbelrengöra med dessa rengöring och få ut det mesta av båda två:

- Använd först vår uppfräschande Fresh & Silky foaming cleanser för att gå ned på djupet och få bort orenheter. Rengör sedan med vår Sweet & Creamy oil cleanser för att tillföra huden extra fukt och djupgående, stärkande näring.

- Om du har en kombinerad eller oljigare hudtyp använder du rengöringarna tvärtom. Du börjar med att rengöra huden med vår Sweet & Creamy oil cleanser för att lösa upp den naturliga talgen och lyfta orenheter från porerna. Avsluta sedan med vår Fresh & Silky foaming cleanser för att djuprengöra huden och lämna den fräsch och frisk.

Ta hand om din hud!

 

I am a natural beauty

 

/ Evelina McMahon

Hudterapeut