Prisbelönt ekologisk hudvård!

Detox & Fukt

07 mars 2022 – Evelina McMahon

Våra två masker är fantastiska och ger din hud det där lilla extra.

Vår Rosehip peeling mask är en riktig detoxkur för din hud. Det är en djuprengörande mask med vitlera som skonsamt avlägsnar orenheter och smuts. Den innehåller probiotika från fermenterad broccoli och socker. Sockerkorn från råsocker exfolierar huden mekansikt och avlägsnar döda hudceller. Vårdande nyponförolja från norska vildnypon ger fantastikt fin näring till huden och gör också att masken inte stelnar. Huden blir jämn, ren & fräsch och får en otroligt härlig lyster & vitalitet som syns. Den här masken passar alla hudtyper men är perfekt för en normal till fet hud.

 

 

Vår Shea hydration mask verkar effektivt på trött och torr hud. En djupt återfuktande mask med fantastisk doft av gröna äpplen (Fruktsyra- 4% AHA-syra) som ger huden aktiva näringsämnen och probiotika från fermenterad aloe vera och grönt te. Fruktsyra från äpple verkar lätt exfolierande och slussar ner fukt och näring djupare ner i huden. Eftersom fruktsyran i den här produkten är mycket intensiv så kan du uppleva en viss rodnad i huden om du har känslig hud. Det är en helt ofarlig och kontrollerad reaktion som, då rodnaden uppstår där masken applicerats, visar på ökad blodcirkulation. Den optimala produkten för trött och livlös hud eller torr och flagig hud.

 

 

Maskerna kan användas var och en för sig med jättefina resultat eller som en behandling tillsammans för ett ökad effekt. 

Shea hydration mask används med fördel under natten ovanpå någon av våra Night serums för att få en djupt återfuktad och glowig hud.

 

Maskerna kan köpas var och en för sig eller som ett duo-kit.

 

sjekk100% NATURLIG

sjekk90% CERTIFIERAD EKOLOGISK

sjekkVEGANSK

sjekkDERMATOLOGISKT TESTAD

sjekkPROBIOTISK

 

/ Evelina McMahon

Hudterapeut