Prisbelönt ekologisk hudvård!

Essential Nail Elixir

21 mars 2022 – Evelina McMahon

I ett lyckat samarbete mellan den norska "nageldrottningen" Tone Lise och vår grundare Marina kom denna exceptionella nageloljan till.

Oljan är en riktigt multiprodukt som har visat sig effektiv på mer områden än naglar och nagelband. Oljan kan användas som en hårolja. Då hår och naglar är uppbyggda av samma protein - keratin, är ingredienserna lika effektiva på kluvna hårtoppar och slitet hår som på sköra naglar och sårig nagelband. 

Om du har torra händer kan du använda oljan som en återfuktande handolja. Den går lätt in i huden och kladar inte och därför blir den lätt att använda. Har du även eksem på händer eller övrig kropp kan oljan med fördel användas som punktbehandling på dessa omdråden, då oljan innehåller väldigt läkande och stärknade ingredienser.

 

Produkten kan användas under manikyr och pedikyr behandlingar, hårstyling, hårbottenmassage, hand och arm-massage samt fotmassage. 

Detta är en produkt som du vill ha hemma och därmed försäkra dig om att du alltid har starka och fina naglar samt mjuka och återfuktade händer.

 

/Evelina McMahon

Hudterapeut