Prisbelönt ekologisk hudvård!

Den professionella och lyxiga salongsbehandlingen - PRO Green mask.

27 november 2021 – Evelina McMahon

Att få en ansiktsbehandling på en salong är alltid en bra idé och mer än ofta lämnar du salongen avslappnad, avstressad och med strålande hud. Vi hudterapeuter jobbar med målet att din stund hos oss ska vara exceptionell på alla plan och nivåer och just därför är det ren lyx för oss att få arbeta med Marina Miracles professionella salongsprodukter. Låt mig presentera PRO Green mask; En lyxig salongsbehandling med naturligt vackra resultat varje gång.

Den här 100% naturliga syrabehandlingen är helt unik i sitt slag då den inte torkar ut huden, snarare ger den huden fukt samtidigt som syrorna verkar med att förnya och förbättra hudens kvalité och struktur. Masken innehåller hela 3 olika BHA-syror och 4 olika AHA-syror. Den innehåller också aktivt C-vitamin, dubbelmolekylärhyaluronsyra och MSM som ökar hudens fuktnivå samt keratin- och kollagenproduktionen. Då masken även innehåller kallpressad olja från vildnypon, havtorn och ringblomma och även probiotisk juice av broccoli och tomat ger den huden både näring och skydd. Masken arbetar aktivt med att exfoliera huden genom flera cellager samtidigt som då den potenta näringen och fukten slussas ned i hudens olika lager. Huden får ökad spänst och nämnvärt förbättrad och klarare hudyta. Resultatet blir en mjuk, exfolierad hud med fantastisk lyster och vid fler antal behandlingar syns en minskning av ärr, pigmentfläckar samt en mer långvarig utjämning av hudtonen.

Då masken har en komplex sammansättning av olika naturliga syror passar den alla oavsett hudtyp och/eller hudproblematik. Då BHA syror arbetar på acne och rodnad associerat med inflammatoriska hudtillstånd är den här behandlingen väldigt effektiv både på den torra, aktiva och oljiga acne kunden och i vissa fall kan även rosacea kunden få fina resultat. AHA syrorna attackerar förtidigt åldrande, tillför fukt och arbetar med hudtonen och här är behandlingen perfekt för alla andra hudtyper och hudtillstånd; den fuktfattiga huden, alla tecken på åldrande inkluderat fina linjer och rynkor, pigmenteringar och spänst. Behandlingen kan med varsamhet även utföras på den känsligaste kunden då syrorna ihop balanserar och stärker hudens eget försvar. Masken är otroligt välutvecklad och ingredienserna är noga utvalda för att passa mångfalden men ändå ge naturligt fina resultat varje gång. Vad mer kan man önska?

Om du är kund tycker jag att du ska boka en tid på närmaste salong redan idag för att få känna på resultat av den här lyxiga behandling. En komplett lista på våra salonger hittar du här på hemsidan. 

Är du terapeut eller äger en salong och vill jobba med denna resultat inriktade behandling kontakta oss då på info@marinamiracle.se 

 

I am a natural beauty

 

/ Evelina McMahon

Hudterapeut