Prisbelönt ekologisk hudvård!

Välkommen

 Varför oss?

Det som skiljer våra produkter från många andra naturliga hudvårdsmärken är de komplexa formuleringarna och blandningen av nordiska och exotiska ingredienser som vi använder oss av. När nya produkter ska utvecklas börjar vi med att se på ett problem eller hudtillstånd och arbetar utifrån det med ingredienser för att få fram den mest verkningsfulla och kompletta sammansättningen. Detta kräver ibland fermenteringsprocesser för att bryta ner molekylerna i ingredienserna. I den processen används mikrober som är bra för huden och flera av produkterna innehåller också aktiv och levande probiotika.

Varför är våra hudvårdsprodukter så unika?

När vi utvecklar nya produkter så är det en pågående process ända till både Marina och vår testpanel är överens om att produkten är optimal på alla sätt för att uppfylla allt den ska, först då lanserar vi. Hittills har detta koncept resulterat i over 80 internationella priser och nomineringar. Se liste over våre mottatte priser her. 2019, 2021 och 2022 vann vi pris som 'Best Natural/Organic Brand - Scandinavia' i Beauty Shortlist Awards, som är den mest kända prisutdelningen i världen, de sa følgende om oss:

 

 

"Marina Miracle hits that special sweet, clean, green spot where efficacy, texture, scent meets natural Norwegian ingredients. The range was a joy to discover and beautiful to use"

-The Beauty Shortlist

 

Vår grundare Marina Engervik berättar:

''Jag vet precis hur det är att ha 'dålig' hud. Jag har själv atopiska eksem och väldigt känslig hud och lidit av acne. Jag har varit utsatt för de obehagliga biverkningarna som syntetiska kemikalier framkallar i hudvård. Lösningen fann jag i naturen och människor började efterfråga "mirakeloljan"...''

Läs hela Marinas berättelse här.