Prisbelönt ekologisk hudvård!

Nagelolja från Marina Miracle

16 november 2021 – Evelina McMahon

Marina Miracle x Tone Lise

Foto: Isabell Solberg Photography

 

I samarbete med Norges nageldrottning, Tone Lise Forbergskog, har vi tagit fram en stärkande nagelolja formulerad med havtorn och aprikos, extrakt från rosmarin, tranbär och grönt te som vårdar torra nagelband och förbättrar spruckna/tunna naglar.ETT NYTT OCH SPÄNNANDE SAMARBETE
Marina Miracle x Tone Lise

Marina och Tone Lise är båda födda och uppvuxna i Norges fiskehuvudstad, Båtsfjord, men de träffades första gången på en skönhetsmässa i Oslo för snart 7 år sedan. Sedan dess har de hållit kontakten och lagt planer för ett samarbete. Och när två skönhetsentreprenörer slår sina huvuden mot varandra kan man bara förvänta sig ett spännande resultat! Med Marina som specialist inom naturlig hudvård och Tone Lise som grundare av Tone Lise Academy och TL Design såg de möjligheten att tillsammans utveckla en helt unik produkt.VEM ÄR TONE LISE?
Tone Lise Forbergskog är en av Nordens mest framgångsrika och banbrytande affärskvinnor med över 30 års erfarenhet inom kosmetikbranschen.

Tone Lise flyttade till Los Angeles när hon var 18 för att gå på en skönhetsskola som specialiserat sig på naglar och handbehandlingar. Efter att hon slutat skolan flyttade hon tillbaka till Norge där hon startade sin första salong på Norges mest trafikerade shoppinggata, Karl Johans gate i Oslo.

Några år senare öppnade hon skönhets- och nagelskolan Tone Lise Academy och lanserade samtidigt Norges första nagellacksserie; TL Design. Hon fokuserade alltid på hållbarhet och att produkterna innehöll rena och ekologiska ingredienser.

Tone Lise har vunnit flera priser för sina nagelprodukter och har även fått entreprenörspriset.

Vid sidan av sin karriär har Tone Lise även arbetat med att hjälpa kvinnor som har varit offer för människohandel och prostitution. Det är hennes hjärtans önskan och hon har hjälpt många kvinnor ut i arbetslivet.

Tone Lise är också författare och har skrivit flera böcker om entreprenörskap och hållbarhet. Det här är en kvinna med mycket erfarenhet och kunskap. Vi är väldigt stolta över att ha Tone Lise som partner och vi ser verkligen fram emot att se vad mer gott detta samarbete kommer att ge.EN UNIK NAGELOLJA
Det var så "Essential Nail Elixir" kom till. En mycket speciell nagelolja med nordiska ingredienser. Denna nagelolja innehåller oljor av mycket hög kvalitet och tillsammans med aktiva extrakt kommer nageloljan att ge näring åt nagelbanden och göra naglarna starkare och slätare. Denna nagelolja är perfekt att använda som daglig vård av naglar samt både före och efter manikyr eller pedikyrbehandling. Oljan är även perfekt att använda på torra händer. Essential Nail Elixir kommer i en snygg, svart glasflaska med en tunn glaspipett som gör det enkelt att dosera en perfekt droppe elixir på varje nagel.

 

Läs mer om nageloljan här