Prisbelönt ekologisk hudvård!

Jag har atopiska eksem / psoriasis / rosacea, vilka produkter ska jag välja?

Eksem

Har du eksem, rosacea eller väldigt känslig hud som lätt blir irriterad? Vi rekommenderar att du börjar med endast två produkter som båda är milda och lugnar huden.

Börja med dessa två produkter

1. Sweet & Creamy Oil Cleanser: En oljerengöring som förvandlas till en krämig konstistens vid kontakt med vatten. Den avlägsnar all makeup (även vattenfast ögon-make-up) och rengör huden på djupet. Innehåller probiotika från 12 olika stammar.
Fermenterade groddar från broccoli, alfalfa och tomat berikar formulan med enzymer, antioxidanter och vitaminer. Olja från ringblomma, solros, kokos och nypon rengör och återfuktar huden. Huden får en frisk yta, pH- värdet balanseras och huden blir ren och mjuk. Behöver inte följas upp med ansiktsvatten. Kan användas för att avlägsna ögon-makeup. Fungerar väl även på mycket känslig hud.

2. Herbal Face OilLugnar känslighet och ger en frisk hud. En näringsrik ansiktsolja som innehåller både fukt och oljor. Passar perfekt för kombinerad, känslig och torr hud. Innehåller skandinaviska örter, jojobaolja, avokado-olja, hallonfröolja och färsk aloe vera juice som ger fukt på djupet. Huden balanseras, bli mjuk, stabil och sund. Ansiktsoljan är Marinas ursprungliga mirakelolja som hon tog fram för att balansera sin eksemhud. 

 

Har du också väldigt torr hud? 

Då kan det vara en god idé att använda en ansiktscreme som en extra fuktboost i din hudvårdsrutin. Till en yngre hud 20-35 år rekommenderar vi Acai Hydra Cream och till 35+ rekommenderar vi vår Amaranth Day Cream