Prisbelönt ekologisk hudvård!

Hur fungerar Marina Miracle?

Hvordan virker Marina Miracle?

Våra produkter är naturliga och ekologiska och det är den unika blandningen av exotiska och nordiska oljor, örter och vitaminer som gör att produkterna verkar så effektivt som de gör.

Jojobaolja, mandelolja och aprikosolja balanserar huden och hjälper huden att bevara fukt. Avocadoolja, nattljusolja och hallonfröolja ger djupare näring och verkar lugnande på huden. Lavendelolja, tea treeolja och geraniumolja är vårdande och motverkar acne, kvisslor och svarta pormaskar. Olibanumolja,  pathchouliolja och grapefruktolja jämnar ut fina linjer och ger en jämnare hudton. Aloe Vera, amaranth och brännässla är oerhört näringsrikt. Probiotiskt fermenterade juicer av broccoligorddar, alfa-alfagroddar, hallon och acaí stärker hudens skyddsbarriär och bryter ner molekylerna så att de lättare kan tas upp av huden. Alla de här fina ingredienserna är bara några av de du hittar i våra produkter. 

 

Våra ansiktsoljor och serum är som en flytende creme

Att smörja in huden med olja istället för en vanlig ansiktscreme kan kännas ovant för många. Till skillnad från en ansiktsolja, som endast är fettbaserade, så består en creme av en blandning av fukt och fett som med hjälp av emulgeringsmedel binder ihop ingredienserna.

Vegetabiliska oljor innehåller mest fettlöslig näring och det är den typen av näring som huden känner igen och enklast kan ta upp. Fukt behöver huden för att inte torka ut så en kombination av dessa grundläggande ingredienser är det mest ultimata för huden.

Att använda våra ansiktsoljor är minst lika effektivt som att använda en creme och ibland även effektivare. Varför? Jo för våra ansiktstoljor innehåller även fukt. De är en ultimat kombination av oljor, växtjuicer och örttinkturer och detta gör att produkten lätt och snabbt går in i huden och ger huden allt den behöver. (Kom bara ihåg att skaka flaskan så alla ingredienserna blandas och aktiverar formulan.