Prisbelönt ekologisk hudvård!

Re-lansering! White Temptation Mask

22 februari 2024 – Martin Engervik

White Temptation Mask

Rosehip Peeling Mask är uppgraderad och har också nytt namn: White Temptation Mask

Vi är i ständig utveckling och ser vi att vi har en produkt som går att förändra till det bättre så gör vi det såklart! Vi har nu återlanserat och vidareutvecklat vår älskade Rosehip Peeling Mask och den återlanseras nu som White Temptation Mask. Ansiktsmasken har fortfarande alla sina goda egenskaper, den goda spadoften, den rena vita leran och den frestande marängliknande konsistensen, vilket också inspirerade till det nya produktnamnet White Temptation Mask. Masken har fått tre stora uppgraderingar:

 

1. Aktiv probiotika

White Temptation Mask innehåller aktiv och levande probiotika. Probiotikan kommer från en helt unik probiotisk kultur som vi själva har utvecklat. Vi använder probiotika för att fermentera både socker och broccoli som båda har en rengörande och exfolierande effekt på huden. White Temptation Mask kommer både att förnya huden samtidigt som den stärker hudbarriären och tillför sunda bakterier till huden.

 

2. Effektiv bio-retinol!

Vi har utvecklat ett helt unikt sätt att bryta ner havtornsextrakt och nyponextraktmolekyler. Nu kan huden ta upp näringsinnehållet mycket lättare och kan omvandla karoten till A-vitamin (retinol) i huden ännu mer effektivt. Enkelt uttryckt är vår bio-retinol nu ännu mer effektiv! Du får njuta av allt det goda som retinol är känt för: att öka kollagen och elastin i huden, ge snabbare cellförnyelse, jämnare hud och hudton samt minimera fina linjer och porer.

Läs mer om Bio-retinol VS Retinol här.

 

3. Mindre enzym-molekyler

Vi använder nu ett nytt sätt att bryta ner enzymerna i vårt sockerextrakt så att det nu blir ännu mer effektivt. Vi fermenterar enzymerna så att molekylstorleken blir ännu mindre och enzymerna kommer då att kunna exfoliera huden på ett djupare plan. Det är dessa enzymer som ger huden den omedelbara lena känsla som masken ger, man ser också att huden är ännu mer strålande och med bättre lyster än tidigare.

Gå till White Temptation Mask.